« Я Канкараш, а ти ідіот!
- Канкараш
 »
Канкараш

Канкараш на бійні

Анто Канкараш є одним з трьох лейтенантів ОФОТ в FarCry 2.

Акт 1Редагувати

Канкараш може знайти гравця на початку гри після втечі з готелю Пала. Він приведе в тяму гравця на бійні, де дасть йому перше завдання - зачистити форпост СНС. Далі він накаже звільнити іноземного найманця з арени петушиних боїв. Після виконання цих квестів гравець отримає нагороду у вигляді 10 алмазів.

Другий раз ми побачимо Канкараша, коли гравець буде брати перший квест в Гакумби - Канкараш поясне нам нашу мету, а також видасть нагороду авансом. В подальшому він буде присутнім при видачі ще декількох місій.

Акт 2Редагувати

Канкараш з*явиться ближче до кінця другого акту. Після розмови гравця і Рубена Олугвабемі, Канкараш буде чекати гравця на місті Мбантуве, і запропонує вбити залишки верхівки ОФОТ (тобто Карбонеля і Вурхіса), щоб стати повноцінним лідером. Можна виконати його завдання, а можна вбити лише одну з цілей - тоді той, хто вижив, запропонує вбити Канкараша.

Незалежно віб вибору гравця, до кінця гри Канкараш не доживе - абі він буде вбитий за наказом Вурхіса/Карбонеля, або ж він буде вбитий гравцем в джунглях Бівоуас